Wat we doen

Field Backup levert u complete oplossingen op maat voor uw fieldservice vraagstukken.

Vanaf de serviceconsultant tot en met de uitvoering van de werkzaamheden, onze professionals bieden binnen de voornaamste EU-landen de oplossing met snelheid, betrouwbaarheid én kostenvoordeel voor grote regionale en (intern-)nationale projecten maar ook voor business-as-usual-werkzaamheden.

Van het vervangen van een kapotte lamp tot grote (inter-)nationale roll outs: We get your job done.

Ook voor de uitbesteding van (een deel van) uw serviceafdeling, bent u bij ons aan het juiste adres.

Binnen Field Backup is ruime kennis en werkervaring aanwezig binnen volgende branches

financiële dienstverlening; Stagen, installatie, onderhoud, reparatie en re-branding van betaal- en pinautomaten.

food en non-food retail; Programmeren, installeren, onderhoud en reparatie van kassasystemen en periferen zoals barcodescanners, bonprinters, kassalades, afstortkluizen, betaalterminals; Installeren, aansluiten, onderhoud en reparatie van anti-diefstalsystemen; Ophangen, installeren, aansluiten, onderhoud en reparatie van narrow castingsystemen; Installeren, aansluiten, onderhoud, reparatie en re-branding van informatiekiosken (digital signage and kiosk) En aanverwante werkzaamheden.

beveiliging; Installatie, onderhoud en reparatie van beveiligingssystemen zoals personenalarmsystemen, alarm- en inbraakbeveiligingssystemen, brandbeveiliging, toegangscontrole- en registratiesystemen, track- & tracesystemen enzovoort. Onze professionals beschikken over de nodige certificaten en diploma's op MBV en TBV-niveau.

zorg; Installatie, onderhoud en reparatie van personenalarmsystemen, intercomsystemen, (Disease) Managementsystemen en algemene beveiligingssystemen.

petrochemie; Onze kennis en ervaring m.b.t. de petrochemie richt zich voornamelijk tot de inrichting van tankstations. We trekken een duidelijke grens m.b.t. de werkzaamheden die we verrichten. Zo sluiten we werkzaamheden uit aan hardware die zich "voor de teller" bevindt of met hydraulica te maken heeft. Wij kunnen u hierbij ook van dienst zijn maar hiervoor schakelen wij de specialisten die zich in ons netwerk bevinden in. Onze eigen kennis en ervaring richt zich voornamelijk tot de werkzaamheden die verwant zijn aan de financiële dienstverlening, retail en beveiliging.

Onze kennisgebieden richten zich voornamelijk tot:

Automatisering

telecommunicatie

printing

elektrotechniek

consulting